Ja, jeg lever

Det er kanskje ikke helt opplagt, men jeg lever altså fortsatt. De siste par dagene har jeg vært i Stockholm i forbindelse med en konferanse som holdes der. Fikk tid til å spise veldig god mat på en Argentinsk restaurant, og selvsagt også fått tatt noen få nye bilder. Denne gangen skal jeg forsøke å få dem postet relativt raskt.
Fant ut at jeg virkelig trenger et stativ til kameraet når jeg var der – jeg blir mer og mer glad i å ta bilder om natten, særlig i storbyer som har litt stemningslys om natten. Hittils har alle nattbildene mine blitt tatt uten stativ, noen ganger finner jeg kanskje et gelender eller noe annet fast jeg kan bruke til å forsøke å holde kameraet støtt, men det er ikke alltid det er like lett. Og å holde kameraet støtt for hånd er ingen lett jobb kan jeg si deg. Så nå er det igang med å gjøre litt research på hvor jeg kan finne et godt og ikke altfor skrekkelig dyrt (og veldig lett) karbonfiberstativ. Tips mottas med takk :-)

3 hendelser på “Ja, jeg lever”

  1. Hmm, tja. Det er vel et aluminium-stativ antar jeg. De er billige, lette og sikkert greie nok. Men hvordan er stabiliteten, og tåler de juling?
    Det er viktig at jeg har et dønn stabilt stativ, og at det kan ta litt juling. Slik sett er litt dyrere karbonfiber stativer bedre – vistnok. Jeg er ingen stor ekspert på feltet, men har heldigvis jobbet sammen med noen dyktige fotografer som jeg skal konsultere til uken.

Stengt for kommentarer.