Multicontesta – Norske spammere

Det er alltid like begredelig å motta norsk spam, og i dag har jeg i tillegg snakket med norske spammere.
Multicontesta sendte i dag ut en mailing for Spektrum og deres firmaprofileringsprodukter. Mailen var sendt til en privat e-mail adresse på et .no domene. Adressen er en jeg bare har brukt på nettet.
Det viser seg at Multicontesta hevder de bare sender ut reklame til bedrifter, og dermed ikke bryter norsk lov. (De filtrerer ut kjente norske ISP’er etc). I telefonstamtalen kom det frem at de kjøper inn adresser som tydeligvis er sanket ved hjelp av e-mail spidere.
For de av dere som synes Multicontesta kan ta seg et tak, og har egen server – legg inn følgende ip adresse: 80.232.19.188 (mail.multicontesta.no) til avvisning. Det skal jeg iallefall gjøre på serverene jeg administrerer.
[Oppdatering 26. august 2003] Fjernet et par kommentarer etter forespørsel fra vedkommende som kommenterte. Det er sikkert mulig å finne dem igjen med Google archive eller Web archive hvis noen skulle være nysgjerrige på hva som var så heftig at det måtte sensureres.

5 hendelser på “Multicontesta – Norske spammere”

  1. Mer spam fra Multicontesta

    Litt mer informasjon om spammingen til Multicontesta. I dag sendte de ut en ny runde med spam, den uheldige kunden…

  2. «Børe Amundsen», eller hva det er du egentlig heter, som postet fra en NextGenTel konto – det er ikke så imponerende argumenter du kommer med. Ikke er det mulig å riste noe mer ut av deg heller, når du poster uten e-post adresse.
    Men du er kanskje redd for å bli spammet?

Stengt for kommentarer.