Nytt medlem i Bergersen familien

mini.jpgLa meg få presentere det nyeste medlemmet i Bergersen familien: Mini.
Er ikke dette den nydligste pusekatten du noensinne har sett? Hun er 3 måneder gammel, og startet livet med å bli dumpet i en grøff i Nittedal. Heldigvis var det noen som var ute og red da det skjedde som oppdaget katteungene og fikk reddet dem.
Mini og søsknene (5 stykker til sammen – 2 gutter og 3 jenter) fikk et midlertidig hjem hos en av Dyrebeskyttelsens oppstallere, og vi var så heldige at vi fikk lov til å besøke dem alle mens de var i oppstalling. Mini skilte seg ut som den mest sosiale, og er dessuten den søteste av dem, så vi valgte henne og hun oss.
Nå har hun bodd her en uke, og vi har forstått at hun har blitt husvandt, for nå klarer hun opp vegger, gardiner, ben etc. akkurat som man kan forvente av en 3 måneder gammel pusekatt.

3 hendelser på “Nytt medlem i Bergersen familien”

  1. Blogganmeldelse

    Jeg har sett på bloggen jarle på norsk, som skrives av Jarle Dahl Bergersen. Bergersen skriver blant annet om teknologi som opptar ham (hovedsaklig kameraer), fotografering, kunst, andre blogger og hans tanker om spam og andre ting som irr…

  2. høhø, hun er MINST like rampete som hun ser ut som. Det som gjevner det ut er at hun også kan være en skikkelig kosejente. :-)

  3. Grattis, Bruttern! Mini ser kjempesjarmerende ut, gleder meg til å besøke dere og hilse på. :-)

Stengt for kommentarer.