Blogging er tema for neste Last Thursday

Har du mulighet til å komme deg til Oslo sentrum torsdag 29. april vil du få muligheten til å overvære et foredrag (og helt sikkert diskusjon) rundt emne blogging.
Fra Lastthursday.no:

De siste årene har blogging fått økt oppmerksomhet på Internett og i mobile medier. 10.000 tilstrømmer som blogbrukere hver dag i følge Technorati. Markedet vokser forrykende og med dette høynes også kravet til den som skriver og den som leser. Hvem skal sensurere dette? Og hvem skal ha det redaksjonelle ansvaret for innholdet?

Foredragsholdere er blogger og teknolog Håkon Styri, TV2 portalsjef Pål Nisja som har sin egen fotoblogg – og selv om Last Thursday ikke nevner det, tipper jeg han har noe med Spray’s bloggportal å gjøre. Og Rafiq Charania som er den av foredragsholderene jeg vet minst om, litt Googeling forteller meg at han har vært involvert i forskjellige internett prosjekt (blant annet innen radio), er oppført som salgsdirektør hos Spray, og har tett tilknyttning til SwiftOffice. Hva slags kompetanse han har i forhold til blogging blir spennende å se.
Som vanlig blir det foredrag fra 18 til 20 i Dronningensgate 3, og helt sikkert pils og sosial omgang etterpå. (Sannsynligvis på Dubliner)

5 hendelser på “Blogging er tema for neste Last Thursday”

  1. Neste Siste torsdag

    Jeg vet ikke om jeg får kommet meg på Siste torsdag-møtet om blogging neste uke, men det burde jo være…

  2. Siste torsdag om blogging

    Last thursday, som arrangeres siste torsdag i mÃ¥neden og dermed den 29. for den som velger seg april, har blogging som tema. Ettersom jeg skal holde en av innledningene sÃ¥ kom den annonseringen som ventet, men hvordan annonseringen kom meg for øye e…

  3. Last Thursday om blogging

    Førstkomande Last Thursday har tema blogging, eller Blogging is booming – Enkel publisering for alle? Innlegg ved HÃ¥kon Styri, PÃ¥l Nisja og Rafiq Charania skal ta for seg bl.a. sensur og redaksjonelt ansvar i Bloggeland, pluss: blogging som fenomen og

Stengt for kommentarer.