Oslo Sporveier med mer spenning i hverdagen


Stor oppstandelse nesten rett utenfor butikken i Skippergaten i dag. Som du nok kan se på bildene så var det stor ansamlig av mennesker. Nok engang var det røykutviling i en t-banevogn som har forårsaket problemer for Oslo Sporveier og deres kunder. Flere mennesker måtte på sykehus etter hendelsen.
Det er uten tvil på tide å investere i oppgradering av t-banesettet. Oslo Sporveier har helt klart et driftsproblem med de gamle t-bane vognene. Noe de tidligere har innrømmet selv om de i det siste har skyldt på sabotører som en mulig årsak.

1 hendelser på “Oslo Sporveier med mer spenning i hverdagen”

  1. Oslo Sporveier har trengt nye t-bane-vogner siden midten av 80-tallet. Mange av vognene som kjører rundt nå er fra 60-tallet. De oppgraderer for tiden skinnegangen på en rekke strekninger, men det hjelper ikke å ha pinne-rette skinner når vognene er over 40 år gamle. Elektriske motorer skal visstnok gå bedre og lengre enn de som går på fossilt brennstoff, men *så* mye lenger går dem ikke.
    Jeg tror du skal lete lenge etter et dårligere kollektivtilbud enn dét Oslo Sporveier tilbyr. Det er gammelt, notorisk forsinket, og gjennomsyret av ren råttenskap. Bare enkle ting som automatisk ruteopplysning på stasjonene, får dem ikke engang til skikkelig. Absolutt alt stinker av sparekniv, og det er vel der som ellers i samfunnet, at man får dét man betaler for.
    Allikevel er jeg nå en fast betalende kunde av deres tjenester (jeg har A-kort), i et latterlig håp om at de en gang kan levere et tilbud jeg er fornøyd med. Jaja. Hva skulle en gjort uten drømmer?

Stengt for kommentarer.