Status – Mosaikk Gruppen

Hadde en 30 minutters samtale med Mosaikk Gruppens styreformann og salgsdirektør Knut Høibraaten i forrige uke. Har bare ikke hatt tid til å skrive om det før nå.

Raskt oppsummert: Han forstår at de har dummet seg ut, både i forhold til hvordan de har markedsført produktet og hvordan de håndterte kritikken fra undertegnede. Slik jeg oppfattet styreformannen ønsker han å slå en strek over alt som har vært, og vil forsøke å rydde opp i egne rekker.

Jeg ønsker Mosaikk Gruppen og Knut Høibraaten lykke til med opprydningen. Jeg håper de i fremtiden vil ta mer hensyn og fremstå mer profesjonelle i sin markedsføring.

Det virker med andre ord som om dette var siste ord i saken. Hvis Knut skulle komme til å lese dette innlegget og være uenig i min fremstilling er han selvsagt velkommen til å komme med eventuelle innsigelser.

2 hendelser på “Status – Mosaikk Gruppen”

  1. Trusler fra en spammer

    Anderja viser til at Jarle Bergersen har blitt truet av det ikke altfor seriøse firmaet Mosaikk-gruppen AS, da han har klaget over å bli spammet av dem. Og det er jo ingen grunn til ikke å blogge slik oppførsel. Solidaritetsblogging, med andre ord. Vi …

  2. Voksent gjort av dem å be om unnskyldning til slutt, men jeg gjør neppe forretninger med dem uansett hva de hoster opp av unnskyldninger.

Stengt for kommentarer.