Oppgradering til MT 3.14, eller «great minds think alike»

Helgen ble brukt på oppdatering til MT 3.14. Jeg valgte å betale for en ubegrenset lisens på programvaren jeg nå har brukt i snart 3 år blant annet fordi man nå har fått en mye bedre kommentarhåndtering. Kommentarspam har etterhvert blitt et problem som det er vanskelig å ignorere, og dette har Six Apart tatt konsekvensen av i MovableType 3 og oppover. Det er faktisk så ille at jeg fikk inn nesten et dusin med kommentarspam i perioden hvor det gamle systemet for å beskytte kommentarene var nede og MT 3.14 var på plass. (Og her snakker vi minutter, ikke timer).
Ellers har man valgt en litt bedre strukturering av url’er i den nye versjonen av MT, noe jeg fikk på plass i går etter litt tid i tenkeboksen. Jeg vil jo ikke at mine gamle url’er skulle slutte å virke. Problemet ble løst med en enkel mal, et regneark og mange linjer i et par .htaccess filer. Jeg skal forsøke å få skrevet litt om fremgangsmåten jeg valgte å bruke på min engelske blog om ikke så altfor lenge.
Det var forøvrig fornøylig å chatte med Arve og oppdage at han også brukte deler av helgen på å oppdatere til MT 3.14: Oppgradering

1 hendelser på “Oppgradering til MT 3.14, eller «great minds think alike»”

  1. Første post med MovableType 3.14

    Kyrre har gått over til å bruke MovableType som bloggeverktøy. Her er mine første erfaringer og listen på hva som står igjen før jeg kommer til å være fornøyd.

Stengt for kommentarer.