Toppmeny

Ukens tips: Ordbøker, Deep Blue vs Kasparov og The Useless pages

Ordbøker kan være greie å ha. Her har du en oversikt over flere av dem du finner på nettet. Blant annet finner du link til Universitetet i Oslo’s ordbok for bokmål og nynorsk.
Er datamaskinene blitt smarte enn oss?? Du kan få litt av svaret ved å følge sjakk spillet mellom verdensmesteren Kasparov og IBM supercomputeren Deep Blue.. (PS: I ettertid håper jeg ikke dette betyr at datamaskinene har blitt smartere enn oss.. Kasparov ble som kjent slått av Deep Blue).
For mye fritid? Da kan du jo bruke litt tid på å se på ‘The Useless Pages‘ – en samling av komplett unyttige web sites. Der kan du blant annet finne sider som The Virtual Sysadmin – ikke akkurat drømme systemet for å melde feil.. men skrekkelig morsomt.

Kommentarene er lukket


Utvikling og webhosting: Senson AS