Toppmeny

Ukens tips: Dagbøker på nett, politikkere på nett, og cybersleaze sladder

Jeg har oppdaget noe nytt på nettet. Ikke at det er nytt – det har bare gått litt tid før jeg oppdaget det. Mennesker som tømmer sjelen sin inn i dagbøker på nettet. Kanskje litt vel nære for de fleste nordmenn – å ta del i noens liv – men gjennom Maggy – eller Magdalena (web archive link) en jente på min alder født og oppvokst i Romania frem til 12 års alderen – og som siden ‘flyktet’ til USA. – og som ikke redd for å fortelle om sitt liv – har jeg oppdaget at å lese om andres liv får meg til å tenke igjennom mitt eget… Men forvent ikke at jeg begynner å skrive dagbok med det første. :-) Iallefall ikke på nett.
Synes du norske politikkere og kjendiser sier mye dumt?? Da skal du ta en titt på hva amerikanske politikkere og kjendiser har klart å uttale, I can’t belive they said that… er en morsom opplevelse..
Liker du sladder? Ta en titt på Cybersleaze – et magasin satt sammen av tidligere Sky og MTV Video jockey Adam Curry. Her er det alltid masse oppdatert sladder om stjernene.
[Oppdatert februar 2005: Den første linken var til sider som man i dag uten problemer kaller «blogger», begrepet var såvidt oppfunnet på tiden jeg skrev om dette, og jeg hadde ikke hørt begrepet – ei heller Maggy.
Den siste linken hører med til et av de mange .com prosjektene som Curry drev med på nitti-tallet, og som gjorde mannen kvalmende rik ;-). Han har i dag sitt eget nettsted – www.curry.com]

Kommentarene er lukket


Utvikling og webhosting: Senson AS