Toppmeny

Ukens tips: Tegneserier, gratis kvalitetsfonter, norsk språkråd og Boris Yeltsin

Du har vel fått med deg at jeg liker tegneserier? Det du kanskje ikke har fått med deg er at du kan få MANGE tegneserier helt gratis på nett. Uclick er et firma som leverer tegneserier til en rekke amerikanske web sites.. Ta turen innom Deres nettsider og du har muligheten til å bruke en helt dag til bare å lese morsomme tegneserier!
Er du på jakt etter en spesiell font? Ta turen innom the chankstore freefont archives – Det er alltid spennende å ta turen innom Chankstore – De har blant annet fått en rekke rocke-stjerner til å lage fonter for seg… Og det beste av alt, det er MASSE gratis fonter tilgjengelig!
Har du lurt på hva e-mail heter på norsk? Eller kanskje hvilke ord du kan bruke istedenfor World Wide Web? Det finner du ut ved å ta en titt på Norsk Språkråds nettsted
….og nå har også Boris Yeltsin fått seg en egen Web site.

Kommentarene er lukket


Utvikling og webhosting: Senson AS