Toppmeny

Ukens tips: Tallentfulle mennesker på nett, webzines, Reisebrev fra Tom og Secret Admirer

Det er mange tallentfulle mennesker på nettet – denne uken vil jeg gjøre dere oppmerksomme på disse:

  • Stephanie Burr [dessverre ikke mulig å finne i Web archive] har en hjemmeside som heter ‘Bits and pieces’.. Her finner du kreativ html og grafisk design.. Hun har også et digitalkamera som hun bruker til stadighet.. I tillegg finner du meget gode Photoshop tips der..
  • Mark Prince og hans ‘Yet Another Web Page‘ er et interesant sted å besøke.. Her finner du mye informasjon om mangt… Han er en meget dyktig Web designer med egne meninger.. Lynx brukere med dårlig hjerte burde la være å besøke ham.. :-)

Det finnes også en mengde MEGET gode web-ziner der ute nå.. Ta en titt på disse:

  • Fray [web archive link]er en av nettets absolutt beste.. Her finner du mange gode historier med en design som du sannsynligvis ikke har sett maken til før.. Anbefales på det sterkeste!
  • the other side mye fokusering på fotografier og digitalt manipulerte bilder – med masse gode tekst stykker. Det gjør nettstedet til en opplevelse…

Reisebrev fra Tom – NRK’s intranett ansvarlige er på tur i USA med en Laptop og digitalkammera og skrivekløe.. Her kan du få innsikt i en teknofreaks USA tur.. Mange flotte fotografier av USA..
Secret Admirer – er et sted for deg som er hemmelig forelsket… Her kan du registrere deg – og hvis den du er hemmelig forelsket i registrere deg som sin hemmelige forelskelse… Vel.. Da får dere begge beskjed.. Artig liten sak..

Kommentarene er lukket


Utvikling og webhosting: Senson AS