Toppmeny

Ting som irriterer meg i dag

  1. tog som går i tide, når jeg er forsinket
  2. 9/11 og evengaliseringen fra usa
  3. at Online ADSL ikke fungerer som den skal, og at de forklarer det bort med at det er alle andres feil. Hovedproblemet er deres transparente proxyer som tydeligvis ikke er så populære i haug med brannmurer på nettet
  4. at den fete 75 GB hardisken min flasser[1] og gjør at jeg sannsynligvis må kaste den/avskrive den som søppledisk når den nye 120 GBen kommer på plass (denne gang med vifte, jeg lurer på om det er varmen som har tatt knekken på 75 GBen).

[1] Flasser = mister data. Et uttrykk de bruker i NRK når disker på Avid’en begynner å miste data. Det er sikkert minst like kjiipt som når HDen min mister en måned med mail.

Kommentarene er lukket


Utvikling og webhosting: Senson AS