TV2Katalogen fortsetter å villede

I dag utspant det seg en eskalering i frustrasjonen over TV2katalogen (bakgrunn) og firmaet «Finnfirma NO AS» (ingen relasjon til Finn.no) og deres klart villedende innsalg av TV2katalogen.no.

Noen måneder etter første telefonsamtale fikk jeg i dag en telefon fra samme dame med de samme uriktige opplysningene. Og hun var like ekkel og vanskelig å snakke med som forrige gang. (Når du er telefonselger og jeg er kunde, er det JEG som har rett til å være ekkel, ikke DU) ;)

Ettersom hun tydeligvis ikke forstod noe av det jeg fortalte henne forrige gang om Gallup, statistikk og at TV2.no og TV2katalogen.no ikke er det samme, bestemte jeg meg i dag for å eskalere saken videre opp i TV2 systemet. Så nå har jeg snakket med en tydelig oppgitt portalsjef for TV2.no (som forøvrig bare henviste videre i TV2-systemet) og en person som forhåpentligvis tar min frustrasjon alvorlig og får ryddet opp i rotet. TV2 er ikke tjent med å ha useriøse salgsselskaper og selgere. Særlig ikke av typen som klarer å påstå at TV2katalogen har ~3 millioner unike besøkende pr. måned. (Dette er forøvrig, og helt tilfeldigvis, de samme tallene som gjelder for TV2.no).

Det blir på mange måter som om TV2s salgsavdeling skulle selge inn reklame på TV2-extra og hevde at seertallet til TV2-extra var det samme som for TV2.

Nå håper jeg inderlige de klarer å rydde opp i egne rekker og sørge for at TV2katalogen kan fremstå seriøst. Forhåpentligvis vil det hjelpe når TNS-Gallup får offisielle tall for TV2katalogen.no.