Toppmeny

Are om å skape gode søkeopplevelser

Jeg har plassert denne postingen i «brukervennlighet», og selv om det ikke er direkte relatert til emnet så synes jeg Ares presentasjon på foredraget han holdt under Software 2006 (Hvor jeg var så heldig å være blant tilhørerene) fortjener litt ekstra oppmerksomhet.
Brukaropplevingar.com: Presentasjon om søk på Software 2006
Are har lagt ut presentasjonen sin som PDF på sitt nettsted Brukaropplevingar.com, og lover i sin posting om emnet å legge ut mer informasjon. Ser frem til at han legger det ut.
I presentasjonen tar Are for seg hvordan man kan forbedre søkeopplevelsen på et nettsted for de brukerene som ønsker å bruke søk. Det som kjennetegner «søkere» (dvs. brukere som helst velger søk for å finne frem til innhold) er at de er utålmodige sjeler, og da gjelder det at de enkelt finner frem til viktig informasjon på nettstedet når de søker etter det. Are tar for seg hvilke 7 steg man kan ta for å forbedre søkeopplevelsen for disse utålmodige..

Kommentarene er lukket


Utvikling og webhosting: Senson AS