Litt om inspirasjonen

Det har vært gøy å oppdage at gamle newsere etterhvert har oppdaget blogger. Selv så begynte jeg såvidt på begynnelsen av 2002. Selv om jeg selv gjerne vil hevde at jeg var langt forut for min tid med min «mini-blog» hvor jeg hver uke tipset om gode nettsteder i 1996/1997 (mener jeg å huske).
Kyrre Baker har i lengre tid hatt sin egen norske blog, en jeg en stund pekte til fra min hovedblog. Jeg synes det er artig å følge med på det han skriver om. Stort sett småpreik om det han sliter med av teknologiske greier til enhver tid (og litt båtprat, filmprat og drikkeprat). Idag (ja, jeg er treig) fant jeg en annen norsk blogger også – nemlig Arve Bersvendsen som har mye interesant på hjertet. Han pekte meg også videre til Liksom.net som jeg synes virkelig er en intersant blog. Der har de tydeligvis laget seg et lite blog kollektiv hvor det er mange forskjellige mennesker som skrive om mangt og mye.
Jeg vet om andre gode norske blogger også, og de jeg synes er interesante kommer garantert til å få plass i linklisten ved siden av her.