Spam

Jeg klager fælt om dagen, jeg veit. Men dette må jeg bare få dele med dere: spam fra et anti-spam selskap:

Thanks for visiting the Spam Arrest website recently!
We noticed that you did not complete the signup for your
free Spam Arrest account.
We’d like to invite you back to complete your signup for the
30-day free trial of Spam Arrest.

La oss først gi faen i at jeg avsluttet innmeldingen fordi de ikke gir god nok informasjon om produktet, og jeg til slutt bestemte meg for å ikke laste ned produktet og teste det. Vi snakker her om en registrering som ble avsluttet halveis inn i registreringen. Kanskje det burde fortelle dem noe?
Jeg sendte uansett en e-mail tilbake og fortalte dem at jeg ikke kjøper produkter fra spammere. Av prinsipp. Hvis du også synes at spammere bør få blø for sine synder, bruker du ikke Spam Arrest sine produkter.
Istedenfor anbefaler jeg å sjekke Spamblock.no som snart er klare med sin helnorske tjeneste. (Whitelist), og som ikke spammer folk for å selge produktene sine.

3 hendelser på “Spam”

  1. E-mail adressen din blir registrert i MITT register over folk som skal få lov til å sende meg e-mail. Det er det som skjer.
    For øyeblikket har tjenesten bare en standarutformet e-mail som sendes ut. Men jeg regner med at de kommer til å ha søtte for utforming av e-mailen selv når den kommer i drift. Noe som vil få den til å se ut som om den kommer fra meg, og gjøre den litt mer personlig.
    Jeg er redd whitelisting er eneste måten å håndtere spam på for kontoer som er offentlige. (Slik min e-mail og web konto [email protected] så absolutt er). Jeg har i løpet av en måneds bruk sluppet unna nesten 1000 spam mail p.g.a. whitelisten. Og jeg har testet andre metoder for spam-fjerning tidligere. Ingen av dem tar pr. idag knekken på spam på en like god måte.

  2. Hrmf! Spamcop.no var plagsom. Undertegnede svarte på 4 samtidige mail fra deg og fikk da 4 mail i kassa som sa at jeg måtte «klikke her».
    Det er jo en engangs-greie, men hadde jeg vist bedre; og det ikke var til deg jeg skulle sende den hadde jeg heller gitt blaffen i å godkjenne det jeg sendte tror jeg.
    Jeg er motstander av spam i aller høyeste grad, men ikke mer motstander en det jeg er motstander av å måtte «klikke» for å godkjenne at en mail jeg har sendt skal komme frem.
    Og.. Hva skjer når jeg klikker? E-post adressen min havner i ett eller annet register… :-/
    Vel. Neste gang jeg får en slik mail fra Spamcop.no gidder jeg ikke. Så får heller de som bruker den klare seg uten mailen fra meg. I alle fall frem til de finner en annen rutine; og dersom det er mulig…
    Men _initiativet_ i seg selv er jo glimrende….

Stengt for kommentarer.