Aldri mer Telenor

En liten rant jeg nettopp sendte oppover i systemet (om omveier) i Telenor, og til Telenor Abuse, etter at Telenor Online fortsetter å spamme meg med informasjon jeg slett ikke er interesert i:
Kort fortalt. Alt i alt taper Telenor over 30.000 kroner i året bare på meg, på å ikke klare å behandle meg som kunde på en tilnærmet fornuftig måte. Men med 4 milliarder (elns) i overskudd er det kanske ikke så farlig.


Litt bakgrunn:
En av metodene Telenor tydeligvis bruker for å bli kvitt brukere er å sende spam/reklame til brukere som eksplisivt har sagt ifra at de ikke ønsker slik reklame tilsendt fra Telenor. Telenor har en side på online.no hvor man kan gå inn for å reservere seg, hvilket jeg selvfølgelig har gjort. I tillegg har jeg vært i kontakt med Telenor kundeservice flere ganger tdligere og også bedt om at jeg måtte taes av alle slike lister.
Kall meg rar, men jeg er mest interesert i å få informasjon om produkter og tjenester når jeg er på jakt etter dem, jeg vil ikke ha slik reklame mail i innboksen min. Tidligere hadde de ikke engang en opsjon for å melde seg av, men Telenor har tydelivis delvis forstått at det kan være lurt å gi brukerene en mulighet til å melde seg av reklame-listen deres, men de respekterer de ikke kundens valg. Uansett hva jeg gjør får jeg forsatt deres utrolige tilbud om dette og hint.
Dette er dessverre bare et av mange irritasjonsmoment (hvor det å få ADSL og telefonregningen på samme regning uten å bli varslet/forespurt om det er blant de bedre), som har gjort at jeg neppe kommer til å komme tilbake til Telenor som kunde, og som gjør at jeg nå flytter alt jeg kan bort ifra Telenor. Bare på meg kommer Telenor til å tape inntekter på over 30.000 kroner i året. (mobil, ADSL og høyt forbruk av vanlig telefon).
Her er e-posten jeg sendte Telenor abuse som svar på reklame mailen jeg fikk:
1. Jeg er ikke ADSL kunde hos Telenor lengre, blant annet av grunner som denne mailen her.
2. Jeg HAR reservert meg mot kundemail.
Kan ikke dere forklare folkene på markedsavdelingen at dette er særdeles dårlig reklame for bedriften. Please. Og gjør gjerne det dere kan for at jeg blir slettet fra spamming-listen deres. Jeg er IKKE interesert i å bli påprakket tilbud om det ene og det andre, har jeg behov for noe, tar jeg kontakt. Dvs. jeg tar IKKE kontakt med spammere, og det gjør at Telenor ikke er en interesant aktør lengre.
Ta dette seriøst. Jeg har brukt MYE tid på å forsøke å unngå å få slik kundemail, og jeg HAR reservert meg på kundeadmin sidene, da burde jeg kunne forvente å SLIPPE slik mail.
Jeg hadde tenkt til å beholde mitt online abonnement, fordi det kan være kjekt å ha med oppringt samband og for sjekking av news, men på mandag kommer jeg til å kontakte kundeservice for å få alle mine kundeforhold hos Online/Telenor oppsagt.
Dette er IKKE måten å drive seriøs kundebehandling på.
Send gjerne denne mailen til den du måtte mene er riktig instans. Kundeservice er det ikke, ei heller abuse, men dere burde ta på dere jobben med å gi markedsavdelingen en innføring i hvordan man gjøre markedsføring pr. e-mail, f.eks. at man respekterer folk som eksplisitt ber om å ikke få mail.
Det var ukens utblåsning. Ha en god helg.

1 hendelser på “Aldri mer Telenor”

  1. Tenkte jeg skulle dele med dere svaret jeg fikk fra abuse, vi får håpe at det får Telenor Plus til å gjøre noe med sitt råtne system.
    ——klipp————
    Det er selvfølgelig svært beklagelig at du fikk dette når du har reservert deg. Vi tar dette opp med kunden vår Telenor Plus, ber dem gå gjennom både rutiner og lister og bruk av disse, og vi vil gjøre det vi kan for å hindre at dette skjer igjen.
    ——–klipp———–
    Nå har jeg kuttet alle bånd til Telenor Online/Plus, det gjenstår bare å finne seg en fast forvalg leverandør. Ettersom jeg bruker Netcom på mobiltelefoni er det kanskje lurt å velge dem? Noen som har tips?

Stengt for kommentarer.