Fikle litt på bloggen

Takket være Vegard har jeg klart å somle meg til å få på plass enda en liten indeks, denne gangen over kommentarer som har kommet inn på denne bloggen.
Ikke akkurat nødvendig ettersom det ikke har vært altfor mye diskusjon på akkurat denne bloggen, men kjekt å ha uansett.
Neste på listen er å renske opp litt ekstra i HTML’en, av en eller annen grunn har MovableType utviklerene bestemt seg for at man ikke skal bruke semantikk så mye i malene, og det betyr at det er masser av <div> tagger med mere i malene, men dårlig med <p>, <h1> med venner i templatene.
Eller for å si det på en annen måte, det er ikke veldig godt definert hva som er overskrifter, hva som er paragrafer etc – annet enn visuelt igjennom stilsettene.
Det har blitt påpekt at det også kunne være lurt å rette på andre «feil» som MT utviklerene har gjort, blant annet med _blank tagger her og der, men det kommer lengre ned på lista.

6 hendelser på “Fikle litt på bloggen”

  1. Tøft! Ser at jeg sannsynligvis må lage meg en sånn kategoriindeks selv en gang, må bare skrive litt mer først :)

  2. Takk for tipset Lasse og Eirik! :-) Fikset litt på stilsettet nå, og det bør vel se ut sånn som Lasse ville ha det. Ser litt renere ut sånn ja.
    Ang. ikonet. Se etter link rel=icon i kildekoden. :-) Det er et enkelt lite ikon som brukes.
    <link rel=»icon» href=»/favicon.ico» type=»image/bmp»/>
    Du finner mer info på http://www.favicon.com/

  3. Kan fikses i CSS-fila med samme tag som brukes for å få små forbokstaver på månedsnavnene:
    text-transform:lowercase;
    Jeg er forresten interessert i hvordan du får til det lille, snasne JDB-ikonet i URL-adresselinja… :-)

Stengt for kommentarer.