Grand opening: Trygg og Sikker

I går åpnet vi Trygg og Sikker i Skippergaten 33 (Oslo). Det å åpne butikk er ingen spøk. Spesielt ikke når man legger opp til fullt program med blant annet:

  • Brannbil / kurvbil fra Drammen brannvesen
  • Demonstrasjon av diverse brannslukningsutstyr, blant annet
    • CO2-slukkere
    • Skumslukkere
    • Branntepper
    • Purga-T, som er et helt nytt produkt for brannsikkerhet i Norge. Purga-T brukes til å sikre slukking av TVer som måtte ta fyr. Den monteres på baksiden av TV’en og ved åpen flamme slår den ut og slukker raskt og effektivt brannen. Ganske genialt.
  • I tillegg var venner og famile innom for å gratulere, og vi klarte til og med å selge littegrann også. Selv om jeg lurer på om vi ikke skremte vekk mange med alt bråket i Skippergaten ;-)

Vi har vært litt utradisjonelle med hvordan vi har utformet butikken, den er moderne utformet og det er selvsagt nok av gadgets der. I tillegg har vi valgt å være samboere med BatteryStore & More, en dansk butikkkjede som spesialiserer seg på batterier. (De har mer enn 1500 batterier).
Skal bli spennende å se om butikken blir en suksess. Jeg håper det går bra. *krysser fingre og tær*
Bilder fra åpningen lover jeg å dele med dere alle, ha bare litt tålmodighet. Bildene ble ikke tatt av undertegnede, faktisk hadde jeg bare i noen få sekunder mulighet til å ta meg tid til å ergres over at jeg ikke hadde tid til å ta bilder ;-)

7 hendelser på “Grand opening: Trygg og Sikker”

  1. Vel. Du får se etter en halvsvenske på motorsykkel på onsdag eller torsdag da vet du. Eller i alle fall en halvsvenske bærende på en hjelm ;-)
    Hvis været holder så…

  2. «Gratulerer» heter det, ja. Høres spennende ut. Jeg er så lite i Oslo at jeg *ikke* skal love bort noe besøk – men det betyr ikke at jeg ikke ønsker dere alt godt!

  3. Hehe, vi skal nok klare å oppføre oss alle to (event. tre, når vi «sambo» BatteryStore får sin butikksjef på plass).
    Og kaffe er det også råd med, selv om vi ikke akkurat har noen rå kaffemaskin. Instant coffee er kaffe det også? Skulle du være uenig er det vel minst et dusin kaffe-sjapper i området som kan servere deg akkurat den kaffen du har lyst på.
    Min favorittkaffe-sjappe i nærheten heter Café Baccus, men det er ikke p.g.a. kaffen jeg går dit. (Kake er godt). Eller vi kan ta en litt lengre tur og smake på de sinsykt deeeilige kakene (og kaffe) hos Pascal i Tollbugata.

  4. Gratulerer så mye. Jeg lover å stikke innom å ta en titt neste gang jeg er i Oslo så du får be samtlige ansatte, betjeninger og personer i umiddelbar nærhet om å oppføre seg og ha kaffen klar ;-)

  5. Mange takk. Jeg synes det er kjempespennende. For ikke å si, forfriskende. Forfriskende fordi jeg er så godt som ute av IT-bransjen (jobber fortsatt litt freelance, og har selvsagt ansvaret for alt som er i nærheten av å ha noe med IT å gjøre hos Trygg og Sikker). Det har kanskje med sykluser å gjøre.
    Jeg har hatt mine perioder med yrker jeg har ivret for. 10 år med media (overlappende andre ting), 7 år med IT, og nå er altså en ny periode godt i gang. Selv om tidligere erfaringer og kompetanse selvsagt sitter igjen og bidrar i det jeg driver med nå.
    Forhåpentligvis blir det minst 10 år i denne bransjen. Her er det mye som er ugjort, og mye upløyd mark å gå opp.

Stengt for kommentarer.