Toppmeny

Kamera nr. 2

philips-keycam.jpgJeg har tidligere skriblet noen ord om små kameraer som det er lett å ta med seg, og gjerne også lett å ta øyeblikksbilder med.
Philips nye nøkkelkamera ser perfekt ut, og er ikke minst på et litt mer tilgjengelig prisnivå (US $99).
Spørsmålet er bare om den er mulig å skaffe fra en norsk forhandler. Dette må man jo selvfølgelig bare ha, selv om jeg gjerne skulle hatt en med mer lagringskapasitet og USB 2. For ikke å snakke om høyere oppløsning.
Hmmm, minner meg om at jeg skal fortsette å spare til et slikt et. I mellomtiden kan jeg jo glede meg over Anders som skyter bilder i London med Canon 10D, og Shutterbabe som tar pencam bilder både her og der

2 responser til Kamera nr. 2

  1. Maris blogg 25. september 2003 den 15:11 #

    Små ting..

    Jarle skriver om et lite kult kamera men jeg kan ikke la være å si at de små mobilene og

  2. mari 25. september 2003 den 15:08 #

    Små kameraer og små mobiltelefoner ser utrolig kule ut, men er jo helt ubrukelige.. Hvem har så små hender at mini-mini-knapper er en bra ting? Men ja.. kameraet du skriver om ser utrolig bra ut!


Utvikling og webhosting: Senson AS