Toppmeny

Endelig flere bilder i galleriet

Min DyrehageLenge siden sist jeg la ut bilder i galleriet, jeg vet. Det merker jeg selv, når jeg legger ut bilder som er tatt for over 6 måneder siden. Blant de 20 bildene jeg fikk lagt ut i dag, var bilder fra en utstilling som heter «Min dyrehage» av Eric Langset (se bilde), solformørkelsen i slutten av mai, og noen bilder som er tatt i begynnelsen av november i år.
Se flere bilder i galleriet.
Jobber for øyeblikket med kommentarfunksjon for galleriet, sammen med flere databasefunksjoner – først og fremst for å gjøre det enklere for meg selv å legge ut bilder, men også for å få bedre kategorisering og søk i bildene. Det er tross alt allerede over 200 bilder i galleriet.

2 responser til Endelig flere bilder i galleriet

  1. Jarle 28. november 2003 den 11:21 #

    Takk for tilbakemeldingen Lasse. Nå fikk jeg enda mer lyst til å få på plass kommentarfunksjonen til galleriet mitt. Ikke fordi jeg trenger mer ros, men fordi det er godt å få tilbakemeldinger på det man gjør – både positive og negative. Det best er som oftest konstruktiv kritikk på det man gjør, så lærer man noe også. Selv om man selvsagt ikke alltid skal høre på kritikk heller, uansett hvor konstruktiv den er.

  2. Lasse 19. november 2003 den 22:15 #

    Takk for denne påminnelsen om å besøke galleriet ditt. Det er alltid en nytelse. Du tar meget bra bilder, noen av dem er bemerkelsesverdig gode. Og jeg merker at jeg, som totalt uskolert hobbyfotograf, blir påvirket av komposisjonene dine. Og det er en god ting :-)


Utvikling og webhosting: Senson AS