Godt nytt år!

fw18.jpgIkke så originalt kanskje, men jeg følte for å sende alle kjente og ukjente en liten nyttårshilsning igjennom bloggen min.
Slutten av 2003 og begynnelsen av 2004 ble feiret særdeles rolig i år, og jeg innrømmer gjerne at jeg hverken skjøt opp noe fyrverkeri, eller beveget meg utendørs for å bevitne begivenheten. Dermed må det også innrømmes at bildet ikke er tatt i forbindelse med årets nyttårsfeiring, men jeg kan kanskje forsvare meg med at det ikke tidligere er publisert? ;-)
En rask personlig oppsummering av 2003 innbefatter høydepunkter som åpning av Trygg og Sikkers første butikk, og at pusungejenta Mini ble en del av familien. Blant bunnpunktene var at vi mistet en annen god kattejente – Henriette, samt at W. Bush tok seg lov til å starte en helt unødvendig krig og drepe til sammen nesten 12.000 mennesker (tallene inkluderer antatte sivile tap på Irakisk side, og tap hos de amerikanske styrkene).
Januar 2003 skrev jeg en liste over ting å se frem til/håpe på for 2003, jeg tenkte jeg skulle ta en opptelling nå for å se status:

  1. Fast jobb (forhåpentligvis)
    • Suksess
  2. Mer penger (se punkt 1)
    • Jo, forsåvidt – blir jo fort det med fast jobb
  3. Mer tid (ikke se på punkt 1)
    • Godt sagt, har ikke nok tid til noe om dagen
  4. Varm februar (det er lov å drømme)
    • Februar ble faktisk en ganske grei måned, temperaturmessig
  5. Utenlandstur igjen (se forrige punkts del 2)
    • Vel, jeg var en tur i Sverige – teller det?
  6. At jeg får bruke masse tid sammen med folk jeg setter pris på
    • Dette er ikke vanskelig, spesielt siden jeg jobber sammen med folk jeg setter umåtelig pris på. Men jeg har mye igjen før jeg føler jeg kan si at jeg har klart det, sånn helt generelt.

Ny liste for 2004 blir nok ferdig en eller annen gang i løpet av året. (Forhåpentligvis i løpet av noen dager).

3 hendelser på “Godt nytt år!”

Stengt for kommentarer.