Oversikt over norske blogger

Jeg er i ferd med å legge til flere norske blogger i min egen lille linkeliste. Det er langtifra en komplett liste over norske blogger (for engelske blogger jeg leser, ta en titt i listen på siden av min engelske blogg).
Det har vært gjort flere forsøk på å lage komplette oversikter over norske blogger, men de fleste har vært på enkeltpersoners initiativ, og har dessverre ikke holdt så lenge.
Personlig synes jeg DMOZ er en grei ressurs for å lage oversikter over blogger. Blant annet fordi man der har mulighet til å virkelig jobbe i et samfunn som forsøker å gjøre web’en littegrann mer oversiktlig. Det er klart det ikke er perfekt, men det er en start.
Kategorien Dzmo: Top: World: Norsk: Data: Internett: På verdensveven: Blogger har allerede en grei oversikt over norske blogger, men den er langtifra komplett.
Det finnes andre oversikter også. Slik som f.eks. Nettdagbok og en av de første oversiktene over norske bloggere: «Norske blogger og nettdagbøker»
Min oppfordring hvis du har litt for mye fritid: Ta turen til DMOZ og spør om å få bli redaktør for kategorien for norske blogger, har du ikke fullt så mye fritid setter jeg (og sikkert den som har lyst på oppgaven som redaktør for kategorien) pris på om du legger igjen tips til andre gode oversikter over norske blogger i kommentarene til denne postingen. Kom igjen folkens! Ta et minutt og gi noen gode tips i det minste! :-)

2 hendelser på “Oversikt over norske blogger”

  1. I tillegg til nettdagbok.no har man også Sprayblogg på http://www.sprayblogg.no/ – mange norske blogger der, men de har dessverre ingen sentral oversikt over alle spraybloggene virker det som, men det er kanskje mulig de legger det ut på forespørsel..?

Stengt for kommentarer.