Newserbloggtreff

Hadde en bedre (om litt avkortet) kveld på Lorry (fryktelige nettsider forresten) i går, sammen med en haug med interessante folk. Egentlig skulle jeg gjerne ha hold ut hele natten. Isteden måtte jeg tusle hjemover (les, kapre første taxi for å akkurat rekke siste tog hjem til Hakkadalen).
Det er alltid gøy å møte nye mennesker. Men det blir alltid litt spesielt å møte folk man har blitt kjent med igjennom diskusjoner på news og lesning av diverse blogger. Det er liksom som om man kjenner dem. men allikevel ikke.
Takk til Arve, Anette, Geir, Ine, Knut, Kristiane, Kristin. Morten og de jeg måtte ha glemt for en flott kveld!

4 hendelser på “Newserbloggtreff”

  1. LOL. Stor humor. Jeg er likevel svært imponert over at du klarte å ende opp med to visittkort, det var vel de to jeg delte ut til gruppen :-)

  2. Idet jeg trykket «send» på forrige kommentar innså jeg at det for utenforstående kunne virke som du i løpet av kvelden smøg dine visittkort ned i vesken min. Vi som var tilstede vet jo at slik var det ikke, men jeg tenkte det var greit å understreke dette for personer som ikke var på Lorry fredag.

  3. Takk for sist, det var stor stas. Særdeles hyggelig kveld. Da jeg gikk gjennom vesken min fant jeg ikke ett, men _to_ av dine visittkort. :)

Stengt for kommentarer.