BlogSoft CTO med egen blogg

Sånn ja, det hjalp å tyne dem litt – Per Kleven hos BlogSoft har endelig fått seg egen blogg. Skal bli interessant å se hva han skriver om, personlig (som den nerd jeg er) håper jeg han skriver litt om hvordan han tenker i forhold til utviklingen av løsningen som står bak SprayBlogg og Weblogg.no
En feature request med en gang, selv om jeg (ennå) ikke er en bruker av tjenesten: Trackback. Både inkludering av RDF auto-discovery i postingene og støtte for mottak av Trackback på tjenestene hadde vært fint – både for weblogg.no/sprayblogg brukere og for oss andre.

5 hendelser på “BlogSoft CTO med egen blogg”

  1. Nysgjerrig Jarle lurer på hvordan listen over ønskede features til brukerene av weblogg.no og sprayblogg.no ser ut. Håper på snarlig svar ;)

  2. Det er jeg inneforstått med :) Men akkurat nå har vi litt fokus på å implementere det de faktisk vet de vil ha. Men, som sagt; Internt er TrackBack høyt oppe på blokka.

  3. Det er bare fordi de ikke vet at de vil ha det. Akkurat som ingen viste at de ville ha SMS når det ble innført.

  4. TrackBack kommer. Jeg er ikke 100% sikker på når, men det kommer. Av en eller annen grunn (…) er det ikke det brukerene våre har øverst på ønskelistene sine.

Stengt for kommentarer.