På tide å skaffe seg advokat?

Mosaikk Gruppen er tydeligvis ikke fornøyd over å ha blitt omtalt som spammere.

Ang Mosaikk Gruppen AS
Jeg vil innledningsvis sterkt beklage at Mosaikk Gruppen AS har sendt Dem 10 stk mail med samme tilbud/ forespørsel. Det er svært beklagelig, og vi er meget lite tjent med det, like lite som Dem. Dette ønsker vi til livs, og vi er glad for at De tar det opp. Her må vi endre systemene våre, noe vi nå også gjør.

Her er De i Deres fulle rett til å kritisere oss dersom De ønsker det, selv om, og dette vil jeg understreke, vi og våre advokatforbindelser IKKE på noen måte oppfatter våre henvendelser som SPAM ihht til norske regelverk.
Men De har talefrihet, og Mosaikk Gruppen har kontaktet Dem utallige ganger uten stans, og derfor aksepterer jeg Deres frustrasjon.

Hva jeg på ingen måte kan akseptere, og hvor jeg også vil reagere sterkt dersom noe ikke gjøres, er Dere karaktirestikk av Mosaikk Gruppen AS som leverandør av tjenester forbundet med søkemotoroptimalisering. De sier selv at De bevist har fått opp Deres kritikksider om Mosaikk Gruppen i søkemotorene, hvor denne siden nå ligger som nr 4 i Google dersom man søker Mosaikk Gruppen. Når De da omtaler vår virksomhet basert på mailutsendelser, og hvor De i svært tydelige ordlag anbefaler potensielle kunder om å holde seg borte fra Mosaikk Gruppen befinner De Dem på svært utrygt underlag. Dersom affere ikke settes, og De fjerner all Deres karakteristikk om våre tjenester, ansatte, øvrige produkter osv VIL vi ta de nødvendige skritt for å få Dem til å fjerne denne siden. Vi ser på dette som meget alvorlig, og undertegnede forventer en skriftlig tilbakemelding ASAP. Hva De måtte mene om våre mailutsendelser er det som sagt helt og holdent opp til Dem hva De ønsker å fremstille. Der har De retten på Deres side.

Med forventning om rask respons!
Med vennlig hilsen
Knut Høibraaten
Salgs. dir
Mosaikk Gruppen AS

Se kommentaren her

Jeg skal komme tilbake med mine kommentarer så snart jeg har roet meg litt ned. Men et punkt vil jeg gjerne få frem:
Knut Høibraatens påstand om at «De sier selv at De bevist har fått opp Deres kritikksider om Mosaikk Gruppen i søkemotorene» medfører ikke riktighet. Jeg har ikke på noe tidspunkt gjort noe for å komme opp i søkeresultat etter «Mosaikk gruppen» utover det som ellers er gjort (for lenge siden) med bloggen min. En slik påstand er tatt ut av luften, og har ikke hold i virkeligheten.

[Oppdatering: Jeg har skrevet et tilsvar til Mosaikk Gruppen]

13 hendelser på “På tide å skaffe seg advokat?”

  1. Mosaikkgruppen gjør så mange elementære feil (mange linker med forskjellig anchor tekst fra samme side til samme side) at jeg ikke kan ta dem helt seriøst. Etter å ha sjekket resultatene på noen av kundene de har, virker det enda mer skremmende.

  2. Solidaritetsblogging

    Ordet var sÃ¥ bra at det virket kjent, men siden jeg ikke hadde sett det før det fløt opp i Andedammen sÃ¥ googlet jeg og de eneste andre forekomstene av ordet solidaritetsblogging var Espens innlegg og Andedammens egne tilbaketrÃ¥kk. Det vil si at d…

  3. Såre spammere

    [ lydspor: Sister Sonny – While Others Dance, Sister Sonny ] Jarle har igjen havnet i "klammeri" med et firma for sin frittalenhet. Denne er gang er det Mosaikk Gruppen (sic), som er er ute og truer med advokat. Direktøren…

  4. Solidaritetsblogging – all together, now

    Jeg henger meg på Espen og i støtteblogging for Jarle, som har fått seg nye uvenner i firmaet «Mosaikk Gruppen»…

  5. Anonym, jeg er redd det nok heller er snakk om dårlig norsk enn at de faktisk synes det er galt å bli omtalt som søkemotoroptimaliserer. Det Høibraaten ser ut til å forsøke å si er at han ikke setter pris på min omtale av deres virksomhet som søkemotoroptimaliserer.

  6. Litt morsomt at du kaprer firer’n på Google fra et firma som driver med «søkemotoroptimalisering».
    Sier vel i grunnen det aller meste.

  7. Det morsomste med dette er jo at de får enda mere omtale ved å holde på slik? La meg være den første til å gratulere deg med tredjeplassen hos Google! ;-D
    Du er forøvrig på trygg grunn. Du skal si ganske mye som er direkte galt for å havne i trøbbel. Kan ikke se at du har gjort det.
    J

  8. Jeg ser de bruker uttrykket «talefrihet» i stedet for det noe mer vanlige uttrykket «ytringsfrihet». Dette kan bunne i at de egentlig ikke helt forstår hva begrepet innebærer. Du kan sikkert vente med advokaten til «affære settes», som de sier.

  9. Mosaikk Gruppen’s hollow threats

    A week ago, owner of a small business and blogger Jarle wrote a blog entry about a company called Mosaikk Gruppen about how they had spammed him and how numerous requests to be taken off their mailinglists had not yielded any results. As any blogger wo…

Stengt for kommentarer.