Hvordan bli mer synlig

En koselig oppdagelse er en lengre artikkelserie skrevet av Eivind Savio på hans nettsted Savio.no. Jeg har ikke hatt tid til å lese igjennom artikklene, men min gjennomskumming sier meg at dette er god informasjon for mange å få med seg.
Savio.no: Søkemotoroptimalisering

4 hendelser på “Hvordan bli mer synlig”

  1. Takk for positiv tilbakemelding på artikkelserien, de er ikke fullstendige, får se om jeg skriver mer. Intensjonen var egentlig å bare å forklare hvorfor jeg nå hadde en ny type linker samt andre endringer, også ballet det på seg.
    Får håpe det går bra med ørene dine Lasse, har du forslag til forbedring er det fint. Er det det at jeg kaller det CSS-design som skurrer? Vet at enkelte mener at det ikke er noe som heter det, men har valgt å bruke det siden det har blitt et etablert uttrykk slik jeg ser det.

  2. Takk for korreksjonen Espen, har endret det slik at riktig navn kommer frem nå :-). Personlig synes jeg Espen er et greit navn, men Jarle er myyye bedre, helt objektivt altså.

  3. Meget god artikkel det, ja. Litt pirk: Det er Eivind Savio som har skrevet den, ikke Espen (som forøvrig er et lekkert navn :-))

  4. Vel – det jeg har lest hittil, er ikke *dårlig*, men likevel skjærer det litt i ørene med formuleringer som: «Å designe uten tabeller kalles populært for CSS-design» …

Stengt for kommentarer.