Toppmeny

Blogging av valget i USA

Bloggere har uten tvil blitt tatt inn i varmen på mange måter. Blant annet har Technocrati og CNN et tett samarbeid hvor CNN kommer til å følge nøye med på hvordan bloggerne dekker valget i USA. Samtidig er det noen som tydeligvis ikke liker at bloggere har fått såpass mye innflytelse.
Håkon Styri har skrevet noen velvalgte ord om det han kaller Bloggermakt

Det har vært interessant å følge diskusjonen om blogging fra demokratenes landsmøte i USA. Det startet med oppstemte meldinger om at en del bloggere har fått presseakkreditering på landsmøtet. Dette er en klar anerkjennelse av en gruppe seriøse bloggere, og kanskje et interessant skritt i utviklingen av samspillet mellom tradisjonelle medier og blogger. Ikke alle var like begeistret, og en i overkant kritisk røst var Alex Jones i Los Angeles Times.

Kommentarene er lukket


Utvikling og webhosting: Senson AS