Maler for MovableType og andre blogger

Interessant å merke seg at diskusjonen warpet fra dårlig bruk av linktekst til maler og forskjellige bloggverktøy i forrige post. Kan være verdt å få med seg.
Se maler/bloggverktøydiskusjonen
Personlig har jeg kommet til at MovableType fortsatt dekker mine behov best. Men det er mange som i løpet av noen versjoner nok kommer til å ta dem igjen. Så det blir nok innkjøp av en litt utvidet MT-lisens snart.

1 hendelser på “Maler for MovableType og andre blogger”

  1. Jeg har kommet til samme konklusjon selv. MT er mest komplekst (med mengder av maler etc.), men det er tross alt fortsatt det blogge-cms som gir flest muligheter for brukeren.
    En annen ting som irriterer meg med WordPress / B2Evolution og Textpattern er at de ikke har skilt innhold og presentasjon godt nok. Eksempelvis kan du ikke hente ut den rene tittelen på innlegg i Textpattern uten at systemet setter tittelen inn i en overskrift (h2), og det er ikke holdbart..
    Men jeg skulle gjerne hatt et enkelt, og gratis, cms hvor jeg selv kunne skille mellom innhold og maler på en enkel måte, for å bruke som et lavskala cms på noen relativt statiske sider jeg lager for andre. De fleste er nemlig godt fornøyd bare de har en web-login, slipper å forholde seg til kode i utstrakt grad, og slipper å bruke ftp for å oppdatere / endre tekst.

Stengt for kommentarer.