Nytt på «jarle på norsk» : Quack alert

Fikk behov for å kunne markere bestemte kommentarer i bloggen min i dag. Det skjedde i forbindelse med at en ansatt hos internettkatalogen postet en kommentar til en tidligere posting jeg har hatt om salgstriksene fra RosaIndex.
Det utdeles ikke premier til den som nå gjetter at selgeren selvsagt ikke signerte som selger for Internettkatalogen, men isteden valgte å komme med en meget drøy påstand med signaturen «Byggmester’n».

Jeg har lagt meg inn på internettkatalogen.no for 2 år på rad nå. Jeg driver et lite firma og hadde ikke mye og gjøre før men nå har jeg ansatt flere for og dekke alle oppdragene! Er det flere som har samme respons fra dem? Ligger ikke en gang på første side.
Prøvde steder som nettkatalogen, gul.no og RosaIndex men der ble jeg lurt! eneste jeg fikk av dem var regninger på flere tusen!!!

Et kjapt søk på ip-adressen til denne karen gjorde at jeg fant ut at han nok ikke var noen byggmester, men heller en løgner fra Internettkatalogen.
Slike meldinger vil fra nå av bli markert akkurat slik du ser dem hvis du ser på hans kommentar i den opprinnelige postingen. IP-adressen vil for alle slike postinger bli gjort synlig og linket til et whois-oppslag slik at alle kan se hvem det er som faktisk har postet.
Takk til Arve og MTSwitch for god hjelp til å implementere denne kjekke funksjonen.

5 hendelser på “Nytt på «jarle på norsk» : Quack alert”

  1. Jarle, du er i disse morgentimene mine, som har startet særdeles dårlig med en krangel mellom meg og Telehor på jobb, kongen!

  2. /me henter popcorn & øl
    /me venter på at nestemann skal gå i fella.
    Kan vi få en egen «kvakksalverfeed» nå? :)

Stengt for kommentarer.