9 hendelser på “Mer om Nettkatalogen”

 1. Godt nytt år, diskusjoner og beklagelser

  Godt nytt år alle sammen. Beklager at det ikke har vært særlig med aktivitet her. Men desember/januar er alltid en…

 2. Kan gi deg mer å rutte med jeg, og jeg har skrevet litt om det i siste posting om nettkataloger og statistikk:
  Gule sider sin trafikk er fordelt 30/70 mellom bedriftskatalogen og telefonkatalogen. Telefonkatalogen har søk mot privatpersoner og ikke bedrifter. M.a.o. snakker vi om 300.000 hos Gule sider mot ca. 136.000 hos Nettkatalogen (basert på dine tall om at 85% er bedriftssøk). Det er m.a.o mer snakk om at man er halvparten så stor, mer enn 1/5 som jeg tidligere nevnte.

 3. «Nettkatalogen skal jeg innrømme at jeg nettopp har kjøpt en oppføring hos»
  Velkommen som annonsør :-)
  «Når det er sagt, Nettkatalogen ligger som regel på en delt tredjeplass med Internettkatalogen (for uke 32, 2006 er de såvidt større) – begge deler det faktum at de er 1/5 del så store som f.eks. Gulesider. Du snakker med andre ord om kataloger som er MYE mindre enn de to som ligger på første og andre plass i antall brukere (Gule sider og Kvasir/Eniro)»
  Nettkatalogen har ca 85% bruk av de «gule sidene», dette gjør at ren sammenligning med Findexas Gulesider viser ca 1/3 av bruken.
  En annen vinkling:
  Nettkatalogen har ca 10 – 12.000 annonsører som er prioritert i søkeresultat og deler på 85% av de 160.000 brukerne.
  Findexas Gulesider har ca 100.000 (ubekreftet) annonsører som er prioritert i søkeresultat og deler på 30% av 1.000.000 brukere.
  :-)

 4. RosaIndex har blitt endel av Findexa/Eniro og jeg har inntrykk av at det har blitt ryddet opp litt der – men det er fortsatt ikke en katalog med mange brukere.
  Bedriftsøket er såvidt jeg kan forstå en av de mange små hvor sannsynligheten er stor for at det man betaler er penger ut av vinduet – uansett hvor lite/mye det er.
  Nettkatalogen skal jeg innrømme at jeg nettopp har kjøpt en oppføring hos – samtidig med at jeg la inn i kalenderen når jeg skal ta gjøre en evaluering og ta kontakt med dem for å si opp. De har vistnok skiftet policy ang. oppsigelser slik at man ikke lengre må si opp en måned før fristen for å unngå et ekstra år – men det gjennstår å se om dette er praksis eller bare noe selgerene sier når de selger produktet.
  Når det er sagt, Nettkatalogen ligger som regel på en delt tredjeplass med Internettkatalogen (for uke 32, 2006 er de såvidt større) – begge deler det faktum at de er 1/5 del så store som f.eks. Gulesider. Du snakker med andre ord om kataloger som er MYE mindre enn de to som ligger på første og andre plass i antall brukere (Gule sider og Kvasir/Eniro)

 5. Petter P Pettersen

  Hei!
  Er ikke Nettkatalogen norges 3. største bedriftskatalogtjeneste da? Trodde det var Bedriftsoket, rosa index, tv2 torget og alle disse mindre katalogene som var useriøse.
  Vi har selv invistert 1998 i Nettkatalogen, og tjent innigjen godt over 12 000 kr i løpet av tre mnd da vi fikk stå øverst i 10 000 visninger!
  ppp

 6. Noen som finner følgende uttalelse noe spesiell?
  – Skjer dette ofte?
  – Ja, dette skjer stadig vekk. Vi ansetter mange selgere, og vi må ofte gi dem sparken igjen. Det finnes useriøse elementer i alle bedrifter.

 7. Det var en interessant tjeneste, den katalogen, men jeg tror ikke det er noen lur strategi av dem å være vanskelige med hensyn til sletting. For meg ser ut til at dem som vil ut av katalogen har rikelig anledning til å være vanskelige tilbake.

Stengt for kommentarer.