Endelig en(da) en norsk blogtracker

[Pstt. En smule oppdatert etter kommentar fra i1277]
Det er mer enn bursdagen til Norge å feire i dag.
En av våre norske-bloggere-i-utlandet har lansert en egen tjeneste for oversikt over oppdaterte norske blogger. Jeg gleder meg til tjensten kommer ut av Beta, og tilbyr meg herved å hjelpe til det jeg har mulighet til for at tjenesten skal bli en suksess.
For selv om det allerede finnes en ping-tjeneste for Norske blogger så er det sikkert plass til en til..
Tjenesten heter «Ett eller annet«. Bli gjerne med på beta-testen du også!
Om Ett eller annet: Kyrres plass på nettet: Ett eller annet
Blogsoft har en egen tjeneste som er i drift i dag som holder oversikt over norske blogger: Bloggrevyen.

4 hendelser på “Endelig en(da) en norsk blogtracker”

  1. Ett Eller Annet

    Kyrre har opprettet en norsk pingetjeneste med navnet Ett Eller Annet. Passende nok finner du Ett Eller Annet på adressen http://ettellerannet.net/. Et Eller Annet lar deg pinge og / eller sende tilbaketråkk (eng: TrackBack). I all enkelhet betyr dette…

  2. ettellerannet.net

    Jeg har sporadisk kommet over slike tjenester som Nettdagbok.no og Imperfektum, altså tjenester hvor du kan få ramset opp oppdaterte blogger, men har aldri skjønt helt hvorfor de skal være så tungvindte å bruke.

Stengt for kommentarer.