Tine, Rema og ICA jobber for å fjerne din valgmulighet i butikken

Konkurransetilsynet sender i dag et brev til Tine som er svært opplysende, og ikke minst negativt for både Tine, Rema og ICA.
VG skriver:

Millionbot til Tine
I dag sendte Konkurransetilsynet det knusende brevet til Tine. Der slår de fast at Tine har misbrukt sin dominerende stilling til å forsøke presse Synnøve Finden ut av butikkhyllene.
I brevet får Tine saftig kritikk for to forhold: Tine og Rema 1000 ble høsten 2004 enige om at Tine skulle bli eneleverandør av ost i 2005. I tillegg tilbød Tine å betale Ica 16 millioner kroner for å få skvise Synnøve Finden ut av Rimi-butikkene, slik VG avslørte i februar i år.

Jeg har litt problemer med å bestemme meg for hvem som er den største synderen i saken. Men det sier endel om forretningsetikken til ICA at det var de som tok kontakt med Tine for å forhandle en eneleverandøravtale, og at Rema fortatte å «forhandle» med Synnøve Finden etter at de hadde skrevet avtale med Tine om at de skulle være eneleverandør.
Personlig vil jeg så langt det er mulig ta konsekvensen av disses manglende forretningsetikk.
Rema, ICA/Rimi og Tine kan glemme meg som kunde det neste året.