Toppmeny

Enda en god grunn til å holde seg unna Telenor

ITavisen.no skriver om forsker Jan Erik Weinbach som opplevde å bli oppringt 10 ganger på et døgn fra en automatisk tjeneste Telenor bruker for telefonsalg. Hver gang han tok telefonen møtte han bare summetonen.

Telenor anmeldt for telefonterror

Det mest utrolige er hvordan Telenor reagerer på Jan Erik’s forstålige frustrasjon over telefonterroren:

Informasjonssjef Knut Sollid i Telenor forstår at enkelte kan mislike metoden, men understreker at det er en fullt lovlig for telefonsalg.

Telenor ville nok ha gjort klokt i å vise forståelse hvis de faktisk brydde seg om folks frustrasjon over deres telefonsalgsmetoder. Fortsetter de slik tipper jeg de kommer til å dytte mange i retning av reservasjonsregisteret.

Minner om at hvis du reserverer deg i Brønnøysundregistrenes reservasjonsregister så skal du slippe telefonselgere fra Telenor og andre telefonsalgsselskaper. De eneste du ikke blir kvitt (dessvere) er enkelte selskaper som tror det er lurt å ringe sine kunder på kvelden for mersalg, og MMI og de andre statistikkselskapene.

URL’en for reservasjonsregisteret er: http://w2.brreg.no/reservasjon/

Kommentarene er lukket


Utvikling og webhosting: Senson AS