Godt nytt år, diskusjoner og beklagelser

Godt nytt år alle sammen. Beklager at det ikke har vært særlig med aktivitet her. Men desember/januar er alltid en aktiv måned. Denne gangen rundt har det vært ekstra aktivt fordi jeg i tillegg til alt det vanlige arbeidet (som altså er ekstra hektisk på denne tiden av året) har satt opp ny, og svindyr, server (med mye god hjelp), oppgradert diverse it-systemer etc. Har ikke engang hatt tid til å se på fjorårets løfter og å tenke på nye.
I mellomtiden har innholdet på mange måter generert seg selv på denne bloggen. Spesielt i et par diskusjoner som det kan være greit å lese igjennom hvis du ikke allerede har gjort det:

6 hendelser på “Godt nytt år, diskusjoner og beklagelser”

  1. Det er pussig, de eneste ufine, sure og usaklige kommentarene er de jeg får til mine poster om katalogtjenestene og søkemotoroptimalisererne. Hva har de egentlig å skjule, ettersom majoriteten poster anonymt?

  2. Hei Jarle!
    Hvilken bakgrunn har egentlig du for å hakke på alt og alle som har en URL? Og hvor gode undersøkelser gjør du egentlig før du utaler deg om noe som helst?!

  3. Johansen, flott at du poster med eget navn og forteller hvem du jobber hos.
    Men jeg kommer til å holde på at uavhengig statistikk er den eneste måle-enheten som har noe å si når man skal kjøpe annonsering – også på nett. Dvs. med unntak av tjenester hvor man betaler for faktiske resultater som f.eks. Google Adwords.
    For uten uavhengig statistikk lar det seg rett og slett ikke gjøre å vurdere hvilke tjenester som er nyttige og hvilke som er bortkastet.
    Det er dessverre også en realitet at å kjøpe oppføringer i diverse mindre kataloger har tilnærmet null verdi slik jeg ser det. Pengene jeg eventuelt ville brukt på Internettkatalogen, Nettkatalogen, Purehelp med flere kan jeg bruke med bedre resultat på en større oppføring på Kvasir/Eniro eller i Gule Sider.

  4. Jeg synes det er flott at dette nettstedet er kritisk mot alle disse som er ute etter kunder til sine nettsteder. Men ikke grei alle med samme kammen. Det er faktisk de som prøver å Gjøre en god jobb for sine kunder og brukere. Jeg jobber med Purehelp. Vi er ikke med på Trygg katalog, for den eies av våre konkurenter. Vi er heller ikke med i tns galup, for hvorfor skal man betale for målinger når http://www.alexa.com gir denne gratis. Ha en fin dag alle sammen og ikke si ja uten at du vet hva du sier ja til.

  5. Kataloger ja, Norges nye dot com bølge.
    Ser at noen nevner Alexa som en god indikasjon på riktige trafikktall. For de aller største nettstedene kan det nok indikere noe i riktig retning, men alle kan få gode Alexa-tall med en Alexa booster til noen få dollar.
    Det kan ellers nevnes at det nå finnes en Overvåkingsliste av kataloger (nei, ikke varslingslisten) hvor de som står bak etter beste evne har vurdert de forskjellige katalogene, samt at de også benytter noen søkemotortall (indekserte sider m.m.):
    http://www.webtips.no/tools/kataloglisten.php
    Og i det siste har Click24 meldt seg på i konkurransen om «hvilken betalt katalog benytter mest tvilsomme metoder» (stikkord: scraping og opphavsrett):
    http://seoforum.no/cparticle294130-40715.html

Stengt for kommentarer.