Anbefalt lesning: Mediefunderinger: Denne uken i riksmediene

Hver uke tar Andreas Andersen et skjevt blikk på mediene i Denne uken i riksmediene
Denne uken tar han blant annet for seg boligpriser, lån og medienes dekning av disse.

I avisenes økonomiseksjoner er man fryktelig bekymret for boligmarkedet, som stiger for mye og for fort. Det kan rett og slett bli slik at stigningen stopper opp en stund hvis stigningen fortsetter på denne måten. Dessuten må jo folk låne penger for å ha råd til å kjøpe bolig, og kombinert med stigende boligpriser fører dette sjokkerende nok til at bankene låner ut stadig mer penger. Og det er jo typisk de kjipe bankene å finansiere vanlige folks boligkjøp på den måten der..

Stor lesning og etter min mening godt på høyde med annen slik satire som f.eks. Hallo i uken.