Toppmeny

Liste over telefonsalgselskap

En god ressurs for deg som lurer på hvor den rappkjefta telefonselgeren jobber er Telefonterror.no – nettstedet har en søkbar oversikt over de fleste norske telefonsalgselskap og diskujoner rundt telefonsalg.

Det som hadde gjort tjenesten enda bedre er om jeg kunne hente ned en fil for å stenge for innkomne samtaler for telefonnummer i databasen.

[Oppdatering] Kyrre kommenterer at det finnes flatfiler i forskjellige format med telefonnumrene som kan lastes ned fra Telefonterror.no. Så her er mulighetene vid åpne for å lage seg systemer for blokkering av nummer som finnes på listen hos telefonterror.no

[Via Tversover]

6 responser til Liste over telefonsalgselskap

 1. Martin Bekkelund 26. september 2006 den 16:22 #

  Noen blir aldri voksne. Lurer på hvilken barnslig agenda de egentlig har. Kanskje sannheten har blitt kastet i øynene på dem?

 2. Jarle 26. september 2006 den 14:56 #

  Kjære Herr «ojoj» fra http://whois.domaintools.com/85.252.50.225 – jeg tror du risikerer å bli utestengt fra telefonterror.no hvis du fortsetter med tullet ditt.

 3. Ojoj 26. september 2006 den 14:50 #

  Nei har du sett, der dukket den jammen opp igjen. Har også lagt merke til endel negative kommentarer om bergersen.net på flere diskusjonsforum i det siste.

 4. Jarle 26. september 2006 den 11:55 #

  «Ojoj», om det var et forsøk på å være morsom å legge meg til i listen vet jeg ikke, men det ble fjernet raskt og ville uansett ikke hatt noen effekt på min mulighet til å ringe folk (med mulig unntak av Kyrre, men det hadde nok latt seg gjøre å fikse det også).

 5. Ojoj 25. september 2006 den 23:05 #

  Ser at Bergersen.net selv ligger på listen over terrorister.

 6. Kyrre Baker 25. september 2006 den 17:43 #

  De har jo flere listeformer da. En ren tekstliste finner du på http://www.telefonterror.no/uke_alle/terrorliste_nr.txt
  Jeg plukker selv ned denne versjonen av listen en gang i uken med litt hjelp av PHP og CURL, og skriver den om til «mitt format» så jeg enkelt kan bruke den.


Utvikling og webhosting: Senson AS