Slutt på papirkataloger

Muligheten for å reservere seg mot papirkatalogen har lenge vært en offentlig hemmelighet. Men nå går Naturvernforbundet ut og oppfordrer deg og meg om å reservere oss fra å få døde trær på døra.
Flott tiltak, og det vil spare meg for turen fra inngangsdøra mi og frem til nærmeste container som tar imot returpapir. At man i 2007 fortsatt trykker telefonkatalogen og distribuerer den til alle landets husstander. Jeg synes – som Naturvernforbundet – at man burde måtte bestille katalogen, og ikke avbestille den.
I det aller minste burde være enklere å finne frem til hvordan man avbestiller på Eniro sitt nettsted – det er Eniro som distribuerer katalogen.
Hvis du vil gjøre ditt til å få ned treforbruket på noe som de fleste av oss ikke bruker, kan du jo avbestille dine kataloger også: Avbestill telefonkatalogen
Omtale om saken i media:
Aftenposten: Vanvittig sløsing
Aftenposten: Avbestill telefonkatalogen nå!
Google news: Telefonkatalogen

3 hendelser på “Slutt på papirkataloger”

  1. Fant ut at telenfonkatalogen funket bra som oppfyring! Har jo ikke bruk for den til noe annet – alt skjer jo på internett nå til dags.

  2. Jeg har også reservert meg mot å motta telefonkatalogen. Har ventet på en løsning på dette lenge, og det er gledelig å se at så mange har blitt oppmerksom på det.

Stengt for kommentarer.