Hør på NRK P1 i dag om ytringsfrihet og blogger

I dag gikk Norgesglasset på luften på NRK P1 med et innslag om blogging og ytringsfrihet. Alle de selvsagte var med, slik som Vampus, Jon Bing etc. Og undertegnede da, men jeg vet ikke om jeg er like selvsagt i så måte. Om ikke annet er jeg et eksempel på at det å blogge kan føre til at man får trusler fra advokater med mere.

Gikk du glipp av innslaget så finner du innslaget om blogging og ytringsfrihet på NRK.no.

Ettersom NRK tydeligvis har store nettproblemer, håper jeg de tilgir meg at jeg poster innslaget her midlertidig.

 

Norgesglasset har forøvrig en arkivside hvor tidligere sendinger legges ut med mer informasjon om sakene de tar opp.

Det var merkelig å være på «andre siden» av mikrofonen og rart å være i et radiostudio igjen. Frem til 1996 hadde jeg jobbet med radio i 10 år – så det å være i et studio var ingen ny opplevelse . Men det å bli intervjuet på radio var det. Det blir spennende å høre akkurat hvor galt det gikk når innslaget om blogging og ytringsfrihet går på luften i dag.

6 hendelser på “Hør på NRK P1 i dag om ytringsfrihet og blogger”

  1. Norgesglasset om blogging som MP3

    Etter at Jarle skrev om radioprogrammet og jeg kommenterte har jeg fÃ¥tt et par henvendelser om jeg kan legge ut programmet som MP3. Jeg vil tro at jeg bryter gitte lover og standarder ved Ã¥ gjøre det men hÃ¥per NRK…

  2. Martin: Mm. Ja. Jeg har den som MP3 en plass her. Mailer deg en peker om en times tid til en plass der du kan laste den ned.
    Forøvrig var denne delen av programmet godt (om noe kort).

Stengt for kommentarer.