Mer om Prioritet Norge

Det har vært en periode med stillhet rundt Prioritet Norge og deres utestengelse fra Google. Men så har det ikke skjedd så mye heller. Google har ikke omgjort utestengelsen sin, og Prioritet har ikke gjort mye for å rette opp i årsaken til at de ble utestengt. Det viser blant annet listen over hvem som har fjernet eller ikke fjernet løsningen som Prioritet har blitt straffet for. Hadde Prioritet ønsket å rydde opp, hadde de sørget for at samtlige av kundene hadde fjernet disse løsningene.
De siste dagene har det blitt skrevet mer om Prioritet. Løse rykter går om at Google er i ferd med å inkludere Prioritet igjen i sin indeks. Rykter som ledelsen i Google Norge ikke har kunnet bekrefte.
Martin har tatt for seg responsen til Prioritet – i form av et brev de har sendt sine kunder. Denne oppsummeringen er faktisk svært innsiktsfull i forhold til denne saken, og poengterer nok engang at man skal være svært forsiktig med hva man tar for «god fisk» fra enkelte aktører.
Martin Bekkelund » Hva skjer i Prioritet-saken?

Det har lenge vært stummende stillhet i Prioritet-saken. Alle venter på at noe skal skje. Vil Google inkludere Prioritet i sin indeks igjen? Vil Google kaste ut kunder av Prioritet? Rydder Prioritet opp hos sine kunder? De to første spørsmålene kan kun Google svare på, selv om enkelte forsøker å dra kjappe konklusjoner. Svaret på det siste spørsmålet er definitivt nei. Prioritet rydder ikke opp hos sine kunder!

Nå er det over 2 måneder siden Prioritet ble fjernet fra Googles indeks, og det er mye som tyder på at de vil fortsette å være usynlige i Google i all overskuelig fremtid. Så langt har heldigvis ingen av Prioritet sine kunder fått noen straff – men den situasjonen trenger ikke å være evigvarende.
Hadde jeg vært kunde hos Prioritet hadde jeg sørget for å fjerne løsningen deres så fort som mulig, for å unngå en lignende skjebne som den Prioritet har opplevd.

1 hendelser på “Mer om Prioritet Norge”

  1. Prioritet er fortsatt ekskludert fra Google

    Tidligere denne uken kunne vi finne Prioritet tilbake i Googles indeks. Anonyme løpegutter har frekventert bloggosfæren og spredd kommentarer om at Prioritet er tilbake. Sannheten er imidlertid mer kompleks enn hva man får inntrykk av.
    Googles indeks h…

Stengt for kommentarer.