Kvasir.no lanserer ny funksjonalitet

Eniro vil lansere flere endringer på Kvasir.no den 18. oktober.

kvasir-endringer.gif
Endringene kan nok sies å være et svar på kraftig konkurranse fra aktører som Google Adwords, i tillegg er det sannsynligvis også et forsøk på å gjøre noe med at den forrige omleggingen av Kvasir.no som førte til at Eniros kunder har sett mindre trafikk fra Kvasir.no enn tidligere.

Blant endringene som Eniro vil annonsere for Kvasir er at man fra og med 18. oktober kan lage egne annonser for hvert søkeord man har kjøpt i katalogen. Dette vil gjøre det enklere å tilpasse budskapet som leveres til den som søker – ved hjelp av tilpassede annonser og landingssider.

Eniro har i den siste tiden også fått på plass en betalt-per-klikk avtale med Espotting, disse annonsene vises sammne med annonser fra Googles Adsense nettverk nederst i søkeresultatet på Kvasir.

Les også: Er Kvasir bedre enn Google på norske søk?

[Oppdatering 26. oktober] Kvasir har ennå ikke fått den nye funksjonaliteten på plass, men produktansvarlig for Kvasir firmasøk – Beate Kittelsen, skriver i kommentarene at de ser frem til å lansere funksjonaliteten, og at man regner med å ha det på plass senest januar 2008.

1 hendelser på “Kvasir.no lanserer ny funksjonalitet”

  1. Beate Kittelsen

    Vi i Kvasir gleder oss til å få ut denne funksjonen til våre kunder og håper at så mange som mulig benytter seg av dette når det blir lansert. Det er desverre ikke tilgjengelig enda, men vi jobber for at det skal være klart senest januar 2008.
    Produktansvarlig Kvasir Firmasøk

Stengt for kommentarer.