Toppmeny

Twitter, her kommer jeg

twitter.jpg
Twitter er det nye Facebook, har jeg blitt fortalt. Så da er det vel bare å bli med på leken. Jeg har lenge vegret meg mot å bli en Twitter. Spesielt fordi jeg allerede føler at jeg ikke strekker til som blogger eller Facebooker. Nå skal det sies at jeg ikke stresser mye over at jeg ikke får blogget eller holdt meg oppdatet på Facebook.
Likevel har det liksom vært en sperre i meg, spesielt i forhold til om jeg vil ha noen nytte av det.
Etter å ha vært på Twitter i noen timer nå, så ser jeg mulighetene. Men jeg lurer fortsatt på hvor mye jeg kommer til å bruke det, etter at nyhetens gløde har gått over. Jeg lurer også på hvor mye jeg kan twittre før folk får hetta. Og ikke minst: Hvor mye jeg selv vil tåle. De 20 som er på lista mi for øyeblikket ser ikke ut til å være hyper-twittrere, men jeg kan forestille meg at enkelte kanskje kan være litt slitsomme å ha med å gjøre. ;)
twitter-addict.jpg
Er det noen som har tips om nyttige ting jeg kan gjøre med Twitter, og hva jeg bør og ikke bør oppdatere andre om via Twitter? :)
Stor takk til Martin, forresten. Som tipset meg om Mac widget’en Twigit

Én respons til Twitter, her kommer jeg

  1. Lasses hjemmeside 7. april 2008 den 08:34 #

    Twitter – det Facebook aldri ble?

    For noen dager siden skrev jeg om Twitter, og i går presenterte Dagbladet Twitter som det nye Facebook. Tempoet nye brukere kommer til på, tyder på at Dagbladet har et poeng, men heldigvis er det også vesensforskjeller på de to tjenestene.


Utvikling og webhosting: Senson AS