Toppmeny

Bedriftsøket

screaming-phone.jpg
Interessant bloggpost på GCI Communiques blogg i dag, om Bedriftsøket.

Det er neppe noen overraskelse for dem som leser min blog at katalogbransjen kanskje ikke er den mest renhårige bransjen som finnes. Jeg har opplevd mye rart fra den fronten, og skrevet om det. Men historien om Bedriftsøket som Per hos GCI Communiques forteller er likevel sjokkerende og kvalmende. Den kvinnelige selgeren hos Bedriftsøket lyver åpenbart, og forsøker seg på en closing som ikke har noe hold i den samtalen som har foregått frem til da.

Det som er spesielt trist, er at denne salgsstrategien sikkert virker. Jeg håper det ikke er sånn at Bedriftsøket lærer sine selgere å selge på denne måten.

Én respons til Bedriftsøket

  1. Ivar Rastad 24. april 2008 den 15:00 #

    Hei!
    Jeg vil bare føye til at jeg også rett og slett er dritt lei alle disse katalogene. denne historien dere snakker om, er sikkert bare om en ny selger som har begynt hos Bedriftsøket. Jeg selv har en annonse hos dem og det fungerer ganske bra. grunnen til det er rett og slett at jeg dukker veldig bra opp gjennom bedriftsøket i både google og kvasir


Utvikling og webhosting: Senson AS