Toppmeny

Blogge fra iPhone

image1858602253.jpgEn aldri så liten test av blogging via iPhone applikasjonen iBlogger. Kan være interesant for rask blogging av bilder, men neppe for lengre artikler – for skrivingen tar altfor lang tid.

[Oppdatert utenom iPhone]
For Movable Type fungerte ikke iBlogger spesielt godt, iallefall ikke for meg som bruker en egen tag for å vise hvilken kategori en posting tilhører. iBlogger gir ikke mulighet til å sette kategori når man poster, og jeg har ikke funnet noen måte å få Movable Type til å sette standard kategori når man poster uten kategori. Synes også iBlogger laget stygg tagging når den poster, og har ikke funnet noen måte å endre postingskoden på.

Én respons til Blogge fra iPhone

  1. Håvard Pedersen 24. september 2008 den 15:42 #

    Ja, mobile enheter uten et tastatur man kan bruke touch på er nok best egnet til Twitter og bildepublisering. :)


Utvikling og webhosting: Senson AS