Toppmeny

New Zealand Sweet As

Jeg er «down under bro». Har vært her nå i 3 uker og storkoser meg. New Zealand er et utrolig vakkert land, selv i forhold til vakre Norge. Jeg burde vel la være å skryte alt for mye over hvor vakkert og billig det er her, ønsker jo ikke en ny boom med nordmenn ned hit med dertil høyere priser (ref. Sverige og Spania), selv om turen ned hit sikkert er nok til å avskrekke de fleste (total flytid: 26 timer med ruten Oslo – London – Los Angeles – Auckland – Wellington). Når du vel er fremme er du nesten på nøyaktig andre siden av planeten fra Norge. Tidsforskjellen på vinteren (norsk tid) er faktisk 12 timer!
new-zealand.jpg
Jeg har stort sett brukt tiden på å ta det med ro, nyte samvær med hyggelige mennesker, spise og drikke (og forundre meg over hvordan det kan være så billig her, event. så dyrt i Norge), og ellers slappe av. Og ta bilder. Resultatene av New Zealand turen kan du se på mine Flickr sider.

Kommentarene er lukket


Utvikling og webhosting: Senson AS