Toppmeny

Arjan Einbu med ny blogg

arjans-blog.jpg
Her har det vært bloggtørke en god stund, men hos min gode venn Arjan Einbu er det klart for blogging for første gang. Arjan jobber som utvikler og kursholder, med spesiell fokus på .Net utvikling. I tillegg er han en relativt nyomvendt Mac’er, så det kan bli spennende å se hva han kommer til å fylle bloggen sin med.
Personlig er jeg i nedtellingsfasen til et lengre opphold på New Zealand. Jeg har et lite håp om å kunne blogge litt og poste bilder derifra på bloggen min mens jeg er i New Zealand, vi får se hvordan det går.
Jeg er også semi-aktiv på Twitter

Én respons til Arjan Einbu med ny blogg

  1. Arjan Einbu 23. mars 2009 den 16:13 #

    Takk! Første artikkel er allerede ute, og flere er på gang!


Utvikling og webhosting: Senson AS