Toppmeny

2009 og fyrverkeri

Endelig fikk jeg tatt skikkelige bilder av fyrverkeriet på nyttårsaften. Denne gangen med et skikkelig stativ, med litt opplest kunnskap og et Canon 30D kamera. Lærte blant annet at jeg burde ha tatt alle bildene med blender f8, det var ikke lurt å godta lavere blendere – bildene ble alt for diffuse på alle andre blendere.
Tar gjerne imot tips om hvordan jeg kan ta bildene bedre neste gang. Jeg vet at jeg blant annet kommer til å ta de neste bildene fra en høyere lokasjon med en bedre horisont – men årets bilder er tatt med hensyn til de menneskene jeg ville tilbringe nyttårsaften med, ikke den beste lokasjonen for å ta bildene. :)

Direkte link til bildene (Lisensiert med Creative Commons).

2 responser til 2009 og fyrverkeri

  1. Jarle 9. januar 2009 den 00:18 #

    Hmmm, det var rart. Eneste problem jeg har for øyeblikket er at autentisering for Twitter API dukker opp når jeg forsøker å vise mine siste Twitter oppdateringer. Bildene i Flash fremviseren fungerer både på maskinen jeg la det inn fra, og fra en annen maskin, både Mac’en og Windowsmaskinen min.

  2. Lasse G. Dahl 8. januar 2009 den 21:32 #

    Hmm – ikkeno’ bilder! «We couldn’t find anything», sier Flash-appleten.


Utvikling og webhosting: Senson AS