How about them apples

LoveappleJeg har begynt å skrive for loveapple.no som er en blogg skrevet av og for folk som setter pris på Apple produkter. Her er en oversikt over de sakene jeg har skrevet på loveapple.no.

Det er sikkert mange av mine gamle lesere som vil mene at jeg heller burde ha valgt meg Linux, men etter å sakte ha følt på bruk av OS-X og forskjellige Macbooks så tok jeg i 2008 steget fullt ut og kjøpte meg en Macbook Pro som siden har vært min faste maskin. Jeg regner med å oppdatere til en ny i løpet av et år eller to, men har ingen hast og er veldig godt fornøyd med maskinen min.

I sommer kom også en Mac Mini inn i stallen av maskiner og tok over jobben som server/media server hjemme og jeg er også veldig godt fornøyd med den. For øyeblikket er det ingen fungerende Windowsmaskiner i bruk hjemme, men jeg har noen laptop’er hvor jeg har installert forskjellige versjoner av Ubuntu Linux.

Arbeidshverdagen min består forøvrig i å jobbe mot Terminal server (ved hjelp av CoRD og arbeide med webservere som stort sett kjører en eller annen *nix utgave. Macbook’en snakker greit med alle disse, og skaper mindre hodebry for meg enn jeg noensinne har opplevd på Windowsplatformen.

Årsaken til at jeg ikke har gått over på Linux er flerdelt. For det første har jeg enda til gode å jobbe med et Linux OS som har et like godt brukergrensesnitt (GUI) som OS-X kan levere, og jeg trenger en god del programvare som stort sett bare er tilgjengelig på Windows/Mac (F.eks. Adobe sin Creative Suite). For min bruk er da valget Windows eller Mac, og det valget er ikke vanskelig for meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *