Og slik gjør man ikke telefonsalg

Her er dagens leksjon. Slik gjør man ikke telefonsalg (hør på opptaket nedenfor).

Telefonselger på vegne av TV2 ringer, som vanlig presenterer de seg bare som om de ringer fra TV2, sannsynligvis med den forhåpning at jeg skal dåne av beundring over å få lov til å snakke med noen fra kanalen. [1]

Her klarer ikke telefonselgeren å fortelle meg hva produkter er, og ender opp med å legge på.

Score: 1/10.

[1] Sånt er gjennomskuet allerede før jeg tar telefonen. Jeg kan bare tenke meg hvor vanskelig det må være å FAKTISK jobbe i TV2 og bli tatt seriøst når man ringer rundt, med det antall telefonselgere som ringer og presenterer seg på samme måte.

3 hendelser på “Og slik gjør man ikke telefonsalg”

  1. Joda. Jeg har støtte for Flash i alle nettleserne. I Safari må jeg vel og merke velge å starte Flash manuelt, men den er på plass.

    Jeg hadde forøvrig versjon 10,1,53,64 av Flash (på Mac’en) når jeg skrev forrige kommentar. Nå har jeg oppgradert til 10,1,85,3 men får fremdeles ingen lyd.

    Jeg ser selve spilleren; men ingen «lydbølger». Du har trolig fått en epost med skjermbilde når du leser denne kommentaren.

  2. Vel. Jobber de alle så dårlig så er det kanskje ikke så lenge til de alle står uten jobb ;-)

    OT PS: Jeg får ikke lyden til å fungere «på sidene dine» med FF, Opera, Chrome eller Safari (alle er nyeste versjoner). Jeg må gå til soundcloud for å spille de av.

    1. Kan det være at du ikke har Flash støtte påslått i nettleserne dine? Soundcloud sine sider krever ikke Flash, mens embeddingen her krever Flash.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *