Endelig blogging på engelsk

Jeg har hatt bloggtørke, både på norsk og på engelsk en god stund. Men det er mye som vil ut, og jeg skal virkelig forsøke å være mer aktiv. Nå bør du legge til jdb cyberspace i leselisten din (igjen?).

Denne uken har jeg med god hjelp fra Asle hos Minhost.no fått overført min gamle engelske blogg basert på en gammel Movabletype løsing, over på en topp moderne WordPress installasjon. I tillegg er jeg nå over på en lynkjapp server og et webhotell med service fra en annen verden (Takk Asle).

Fremover kommer jeg til å skrive om utvikling på WordPress (sannsynligvis mest på engelsk), men også om forberedelsene til å flytte til den andre siden av planeten. I løpet av 2012 eller begynnelsen på 2013 forventer jeg å ha fått meg ny adresse i New Zealand. Det er masse interessant som skjer i forbindelse med slike forflytninger som jeg gjerne deler med dere.

I tillegg har jeg fått på plass en egen engelsk twitterkonto. Hvis du har lyst til å følge med på hva jeg tvitrer på engelsk, kan du nå gjøre det på @jarlebergersen – hvis du enda ikke følger meg på den norske, så finner du meg tvitrende på norsk på @jarledb

Pass på at du følger med både på den norske og den engelske bloggen min fremover!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *